13.03.20 група №28

Предмет "Манікюрна справа" Урок № 13

Тема уроку: Оволодіння навичками накладання нігтів на типсах

Домашнє завдання: Опрацювати конспект даний конспект.

Послідовність нарощування нігтів на пластикові тіпси

Обробивши руки антисептиком, приступити до розм’якшення кутикули. Відсунувши її і прибравши з нігтя зайву шкірку, приступити до обпилювання вільного краю нігтьової пластини. Рухи пилкою повинні бути зверху-вниз, а не зліва-направо, так як в останньому випадку це сприятиме ламкості і розшаровуванню природного продовження пальців.
Ретельно стряхнувши пил, приступити до приклеювання штучних пластин. Але перед цим їх потрібно підібрати, звертаючи увагу на форму нігтя і його розмір. Обробивши внутрішню сторону тіпса знежирювачем, нанести клей, причому клеєм потрібно обробити і зчіплюючу поверхню.
Приклавши штучний матеріал на вільний край нігтя під кутом 45 градусів, повільно і акуратно опустити його на всю поверхню і міцно придавити, попередивши таким чином утворення повітряних порожнин. Ситуації, коли пластину доводиться знімати, потрібно уникати по можливості.
При утворенні невеликих повітряних бульбашок її можна залишити, а якщо погано приклеїлися краї, акуратно підчепити і добавити ще трохи клею. Якщо потрібно зняти намертво приклеєний пластик, виручить спеціальний засіб, що розріджує такий склад.
Після нарощування акрилом на тіпсах всіх пальців залишається тільки надати їм бажану довжину і форму. Тепер необхідно згладити сходинку між пластиною і природним продовженням пальців і стоншити сам штучний матеріал. Тут важливо зробити пластину гранично тонкою, але достатньою для хорошого зчеплення.
Обробивши закінчення пальців знежирюючим засобом, нанести праймер. Далі обробити нігті тонким шаром гелю, стежачи за тим, щоб він не затікав під кутикулу. Включивши УФ-лампу, помістити в неї пальці на 3 хвилини. Нанести конструюючий шар гелю, при необхідності роблячи це в кілька етапів. Знову просушити руки під лампою, а далі івидалити липкий шар.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу