15.05.20 група № 18

Предмет: "Манікюрна справа" Урок № 38

Тема уроку: Види та техніки нейл дизайну.

Домашнє завдання: законспектувати даний матеріал у зошит.


1. Розпис за допомогою голки. Основна ідея тут полягає в тому, що малюнок виконується на мокрому, ще не висохлому лаку з використанням голки. Необхідно 2 і більше кольорів лаку. Спочатку ніготь покривається одним шаром лаку, потім, поки він не висох, на нього ставляться кілька крапель іншого лаку і вони розтягуються голочкою в різні цікаві візерунки. Важливий також розмір голки. 

2. Створення малюнків пензликом. Тут можна малювати як по рідкому, так і по висохлому лаку, використовуючи пензлики для манікюру різних розмірів. Ними на нігтьову пластину наносяться різні малюнки, візерунки, лінії і т.д. Найчастіше для цього використовуються акрилові фарби , які мають явну перевагу над іншими. Вони швидко висихають і легко стираються. 
3. Стемпінг нейл арт (stamping nail art) - це напрямок нейл арту, в якому для створення малюнків використовується спеціальний набір, який містить різні трафарети з візерунками. Маючи цей набір, ви можете зробити такий манікюр в домашніх умовах швидко і акуратно. Для цього нейобходімо забарвити ніготь в фоновий колір, дати йому висохнути. Потім нанести лак іншого кольору на трафарет, зняти залишки скребком з набору, нанести на штампик лак з трафарету і віддрукувати на ніготь, закріпивши поверх прозорим лаком. Все просто і швидко і не потрібно спеціальних навичок, щоб намалювати хитромудрі візерунки, адже вони вже готові!
4. Об'ємний дизайн нігтів. Цей вид нейл арту займає особливе місце в манікюрі. Його краще робити тільки на особливі свята, так як в повсякденному житті це дуже незручно. Об'ємний дизайн можна робити як на натуральному так і на штучному нігті. Тут необхідно мати кольорові акрилові пудри і Гелі, з яких потім ліпляться такі декоративні елементи, як різного роду квіти, чоловічки, тварини і т.д.
Нейл арт з використанням різних пристосувань
В арсеналі art манікюру є чимала кількість штучних матеріалів, з яких можна змайструвати на нігтях просто неймовірні речі. Розглянемо найбільш популярні з них.
Лаки для нігтів. У сучасній індустрії існує величезна різноманітність лаків для нігтів , які зроблять Ваш манікюр неповторним. Це і який нещодавно ввійшов в моду лак кракеллюр, і лакі- хамелеони, і лаки-галлогени і багато інших.
Украшения в нейл арте.Стрази. Це, мабуть, одне з найпоширеніших прикрас для нігтів. За допомогою страз нейл арт можна зробити просто блискучим. Адже вони бувають різних розмірів, кольорів і форм. Їх легко наклеїти на ще не висохлий лак - і манікюр виглядає вже зовсім інакше.
Кольоровий пісок. Ще один елемент для прикраси нігтів - це кольоровий пісок. Він виглядає як маленькі крупинки різних кольорів кулястої форми. Наносяться на мокрий лак за допомогою пензлика і виглядає особливо витончено.
Фольга. Вона буває декількох видів: перекладна, для якої потрібен особливий клей; відривна, наноситься на клей або лак а також золоті і срібні смужки на клейовий базі. Можна також спробувати самостійно зі звичайної фольги вирізати різні візерунки і наклеїти на ніготь.
Нитки. Тут часто використовуються срібні і золоті нитки для вишивання. З їх допомогою на нігті можна викласти сітку, смужки і інші фігури, а зверху не забути закріпити все прозорим лаком.
мікроблискітки і пил. Це ще один цікавий елемент нейл арту. Вони дуже маленькі, зазвичай мають яскраві кольори і просто посипаються на ніготь, а після висихання залишки скидаються м'якою щіткою. Їх можна сипати як на прозорий лак, так і на інші кольори, проте їх відтінок змінюється.
Пірсинг. Так, пірсинг нігтів - це теж частина нейл арту. Найкраще проколювати штучні нігті, так як натуральний це може сильно зашкодити. Робиться це зазвичай на безіменному пальці або мізинці, щоб не заважати звичної роботи рук. Простіше це зробити в салоні, де спеціальним свердлом проробляють дірочку і вставляють обрану Вами "сережку".
Все разнообразие нейл арта.Існують і інші інструменти для прикраси нігтів: пір'я, мережива, кольорові стрічки, водні та самоклеючі аплікації, тканину і т.д. І за допомогою всього цього різноманіття можна творити на нігтях неймовірне. Тут потрібен тільки політ фантазії. Ну і переборщувати теж не варто. Адже коли нігті нагромаджені прикрасами, виглядає це не дуже красиво.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу