18.05.20 група № 18

Предмет: "Манікюрна справа" Урок № 39

Тема уроку: Виконання художнього розпису нігтів за допомогою різноманітних пензлів.

Домашнє завдання: законспектувати даний матеріал у зошит.

Які візерунки можна робити?

Маючи в арсеналі пензлі різного розміру і форми, можна реалізувати неповторні і чудові фантазійні дизайни. Для навчання художнього розпису потрібно починати з простих ліній, а потім поєднувати їх у загальну композицію. Як тільки рука буде рухатися впевнено, можна переходити до більш оригінальним і складного орнаменту.
Пензлем-пелюсткою виконують на нігтях китайську розпис. Ця техніка являє собою рослинні мотиви: галузки, квіти і дерева. У ній застосовуються різні прийоми, такі, як хвиля, аква, ажур, гладь. Результат виглядає на нігтях оригінально і дуже романтично.
Плоска кисть знаходить своє застосування при створенні на нігтях ефекту омбре, при якому один колір плавно переходить в інший. Для цього в палітру необхідно додати кілька різних кольорів. Створити ефект градієнта на нігтях можна і за допомогою спонжа. Такий дизайн нігтів підійде не тільки на кожен день і для особливих випадків.

Тонка пензлик ідеально виводить лінію посмішки для французького манікюру. Цей елегантний дизайн можна виконувати в будь-якому кольорі. При цьому нігті виглядають дуже стильно.
Покривати нігтик блискітками найзручніше за допомогою віялової кисті. Попередньо потрібну ділянку обробляють безбарвним лаком. До його висихання можна розподіляти блискітки, розсипаючи їх з віялової пензлика на ніготь. Щоб прибрати зайве, використовують ватяну паличку.
В залежності від товщини і довжини ворсу, можна отримати різноманітні візерунки. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу