Виробниче навчання група №28 

Тема уроку: №5 Послідовне виконання робіт з акрилового нарощування нігтів на формах


Матеріали та інструменти потрібні для процедури нарощування:

Набор для наращивания Kodi Lux

  • Акрилова пудра. Це сухий порошкоподібний матеріал, який використовується для формування штучної нігтьової пластини. Він може бути безбарвним або кольоровим, в залежності від того, який обраний дизайн майбутніх нагідок.
  • Мономер. Це рідина перетворює акрилову пудру в пластичний матеріал, з якого майстер створює ніготь бажаної форми.
  • Додаткові матеріали. До їх числа відносяться: праймер, засоби для розм'якшення і видалення кутикули, про яку не варто забувати в процесі моделювання нігтів. Крім цього знадобитися рідина для зняття акрилових нігтів, в якій можна мити кисті або видаляти сліди невдалої спроби нігтьового дизайну.
Матеріали - це далеко не все, що потрібно для нарощування нігтів акрилом. Цей процес неможливо уявити без спеціальних інструментів. В процесі моделювання:

процес неможливо уявити без спеціальних інструментів. В процесі моделювання 

штучних нігтів знадобляться: 
  • кисті (плоскі) для роботи з акрилом;
  • шліфувальні пилки, бафи або полірувальники;
  •  форми;
  • звичайні пилки для нарощених нігтів;
  • кусачки.
Доповнити наведений вище список матеріалів для нарощування нігтів акрилом можна трафаретами нігтів із зазначенням розмірів, апельсиновими паличками або пушер, а також матеріалами для декорування нігтя (блискітками, стразами, акриловими фарбами і іншим).

Нарощування акрилом на формах:

Нарощування нігтів акрилом на формах не має обмежень у виборі форми штучного нігтика. У процесі роботи використовуються верхні або нижні форми, які є матеріалом багаторазового використання. 
Верхні форми мають на увазі викладку моделює матеріалу на виїмку в формі, і притискається до натурального нігтя. Ця техніка нарощування нігтів акрилом простіше нарощування нижніми формами. 
Нижні форми мають на увазі викладку невеликих акрилових кульок і виготовлення нігтя бажаної форми і довжини. Нарощування нігтів акрилом в домашніх умовах методом викладання акрилових кульок вимагає наявності досвіду. Перш ніж отримати бездоганний результат, доведеться трохи повчитися.

Технологія нарощування нігтів акрилом:

Вивчаючи техніку нарощування нігтів, важливо дотримуватися послідовність процедури покроково. Спочатку потрібно визначитися, як наростити: на форми або тіпси. Вибираючи останній варіант, підберіть їх за формою і ширині нігтьової пластини, приклейте спеціальним клеєм. Нижні форми вже мають клейку основу, тому важливо лише рівно прикріпити її.
Техніка нарощування нігтів акрилом полягає у взаємодії акрилової пудри (мономера) і ліквіда, в якому вона розчиняється, утворюючи кульку. Він наноситься на підготовлену поверхню, розтягується від середини до країв. Таких кульок буде потрібно кілька: до повного покриття. Потім жорсткою пилкою надається потрібна форма, довжина. Останні етапи - шліфування та полірування.
Видалити покриття акрилової пудрою простіше, ніж гель, який можна тільки спиляти пилкою. Порошок добре розчиняється за допомогою мономера (ліквіда) - рідини для зняття штучного покриття. Іноді для цієї мети використовують ацетон або засіб для зняття лаку. Потрібно потримати нігті в розчині і прибрати залишки паличкою апельсинового дерева, після цього займіться їх зміцненням.
Нарощування акрилом на нижніх формах:

Що потрібно для початківців нарощувати нігті гелем. Нарощування ...

Покроковий опис:
  1. Руки очищаються дезинфектором.
  2. Пилою видаляється жировий шар з поверхні натурального нігтя.
  3. Нігтьова пластина звільняється від шкірних утворень і кутикули.
  4. Поверхня змащується праймером.
  5. На кінчик пальця надаватися форма, потім їй надається необхідний вигин.
  6. Повторно поверхня обробляється праймером.
  7. Кисть вмочається в ліквід, потім в акрилову пудру. Отриманий кулька викладається на форму. В даному випадку виконується френч, тому кулька білий.
  8. Виконується білий кінчик.
  9. Знову кисть вмочується в ліквід, а потім в рожеву акрилову пудру. Шарик розподіляється по центру, формується стик.
  10. Потім другий рожевий кульку, його потрібно розмазати ближче до області кутикули. Поверхня вирівнюється пензлем.
  11. Третій кулька наноситься на стресову область, для зміцнення самого уразливого місця.
  12. Після повного висихання матеріалу форми видаляються.
  13. Обтачиваются бічні сторони нігтя, а потім надається форма кінчика.
  14. Поверхня шліфується бафом до глянцевого блиску.
  15. Наноситься масло для кутикули.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу