Виробниче навчання група №28 

Тема уроку: №14 Декоративне оформлення нігтів: стразами, фольгою, смужками.


Манікюр з фольгою.
  1. Інструменти і матеріали Для цього нам буде потрібно: 
  2. фольга 
  3. Ножиці манікюрні з якісної хірургічної сталі і гостро заточені щипчики 
  4. Ватяні і апельсинові палички 
  5. Лаки для нігтів 
  6. Основа і закріплювач для них 

Правда за фольгою доведеться відправитися в спеціальний магазин, оскільки звичайна ні в якому разі не підійде - дизайн нігтів з її використанням просто не вийде. Косметична фольга для манікюру м'якша за структурою, а тому куди краще підходить для того, щоб робити з НЕ різні візерунки і орнамент.


Існує кілька її видів і слід відразу вирішити, який саме з усіх необхідний. Так є голографічна фольга, а є з тисненням або гравіюванням, а також із захисною плівкою. Продається вона листами, рулонами або смугами, і може бути всіляких забарвлень і фактур. Тому вибір зробити буде не так просто.
Само собою, перед тим, як починати роботу, потрібно не забути привести в порядок нігті і видалити кутикулу (тільки ні в якому разі не можна обрізати її ножицями).
Давайте розглянемо два варіанти нанесення фольги на нігті: 
Перший варіант - нігті повністю покриваються фольгою. Для цього варіанту нам потрібен спеціальний клей. Звичайний або прозорий лак не підходить. І спеціальна фольга, яка виглядає ось так:   
Спеціальна фольга для манікюру
 
Сама по собі вона дуже тендітна, тому працювати з нею краще, використовуючи пінцет або щипчики. Ними потрібно придавити фольгу до основи
1. Нанести клей на нігті. Коли в якості основи виступає лак, то краще дочекатися повного його висихання, тільки потім нанести клей. 2. Прикласти фольгу на поверхню нігтя.
1. Нанести клей на нігті. Коли в якості основи виступає лак, то краще дочекатися повного його висихання, тільки потім нанести клей. 2. Прикласти фольгу на поверхню нігтя.



2. Прикласти фольгу на поверхню нігтя.







3. Акуратно розгладити її ватною або апельсинової паличкою






4. Зняти основу.







5. Коли з приклеюванням фольги покінчено, слід закріпити результат і нанести зверху топове покриття. Однак в разі, якщо втрата хоча б дещиці блиску є катастрофою, можна обійтися і без цього. Але краще, якщо фольга буде зі спеціальною плівкою, яка захистить її від пошкоджень. 



Як зробити місячний манікюр з фольгою   

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу