Виробниче навчання група №28 

Тема уроку: №12 Відпрацьовування навичок з накладання нігтів на типсах у технологічній послідовності.

Контактні зони
Контактна зона — це та лінія, по якій відбувається приклеювання тіпси до нігтя. Контактні зони бувають: Маленькими. Великими. Глибокими і навпаки. Безконтактними. Вибір форми контактної зони залежить від особливостей нігтьової пластини індивідуально. Наприклад, якщо нігтьове ложе дуже короткий або ніготь сильно загинається донизу, то потрібно вибирати мінімальну контактну зону. Але це зовсім не означає, що в арсеналі майстра повинні бути всі види тіпсів зі всілякими контактними зонами. Знаючи, як нарощувати нігті на тіпси, майстер може брати тіпси з будь-контактною зоною і випиляти необхідну форму. Ця процедура досить проста і не займає багато часу
Приклеювання типси
Покрокова інструкція, як нарощувати нігті на тіпси, являє собою такий алгоритм дій: Беремо необхідну тіпси і перевертаємо її внутрішньою стороною, відкриваємо клей для нігтів. Нанести шар клею. Слід звернути увагу на те, що на внутрішній стороні тіпси намальована риса, до якої слід наносити клей. З кількістю клею не варто переборщувати. Прибираємо клей і акуратно притримуємо палець, на який буде наклеєна тіпса. Пластмасовий нігтик стикається з нігтьової пластиною під кутом 70 градусів і повільно опускається на неї. У процесі опускання одночасно видавлюється повітря з-під тіпси. Міцно притискаємо тіпси і утримуємо в такому положенні близько однієї хвилини. Не потрібно в цей час її рухати, необхідно стежити, щоб під матеріал не потрапило повітря. Не поспішаючи відпускаємо ніготь. Приклеєна тіпса займає приблизно половину теперішнього нігтя. Таким же чином приклеюємо інші тіпси.
Процес нарощування


Наращивание ногтей гелем в домашних условиях для начинающих пошагово


Почекавши ще 5 хвилин після приклеювання, поки нігті остаточно висохнуть, приступаємо до процедури нарощування. Перед тим як наростити нігті на типсах гелем, слід вибрати бажану довжину і обрізати ніготь. Для тіпсів призначені спеціальні манікюрні ножиці, які носять назву геліатіна. Кордон між справжнім і штучним нігтем ретельно запилюють. Прибираємо акуратно залишки клею. Верхній шар тіпси спилюємо, щоб її поверхня стала шорсткою (гель буде краще триматися). Слід звернути увагу на те, що Тіпсі категорично протипоказані ножиці. Їх слід або спилювати, або користуватися спеціальним інструментом, який носить назву nail cut. З його допомогою тіпса буде акуратно обрізана і не пошкоджена. На нігтьову пластину наносимо шар гелю. Відступ від кутикули повинен бути в 1 мм. Нігті, покриті гелем, поміщаємо під ультрафіолетову лампу. Тримаємо їх там рівно 3 хвилини. Слідом наносимо шар моделюючого гелю і теж даємо висохнути. Надаємо нігтям форму за допомогою пилочки.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу