Виробниче навчання група №28 

Тема уроку: №10 Послідовне виконання робіт по накладанню на типсах, корекція довжини та лінії переходу кліпси на ніготь.


Контактні зони
Контактна зона — це та лінія, по якій відбувається приклеювання тіпси до нігтя. Контактні зони бувають: Маленькими. Великими. Глибокими і навпаки. Безконтактними. Вибір форми контактної зони залежить від особливостей нігтьової пластини індивідуально. Наприклад, якщо нігтьове ложе дуже короткий або ніготь сильно загинається донизу, то потрібно вибирати мінімальну контактну зону. Але це зовсім не означає, що в арсеналі майстра повинні бути всі види тіпсів зі всілякими контактними зонами. Знаючи, як нарощувати нігті на тіпси, майстер може брати тіпси з будь-контактною зоною і випиляти необхідну форму. Ця процедура досить проста і не займає багато часу
Приклеювання типси
Покрокова інструкція, як нарощувати нігті на тіпси, являє собою такий алгоритм дій: Беремо необхідну тіпси і перевертаємо її внутрішньою стороною, відкриваємо клей для нігтів. Нанести шар клею. Слід звернути увагу на те, що на внутрішній стороні тіпси намальована риса, до якої слід наносити клей. З кількістю клею не варто переборщувати. Прибираємо клей і акуратно притримуємо палець, на який буде наклеєна тіпса. Пластмасовий нігтик стикається з нігтьової пластиною під кутом 70 градусів і повільно опускається на неї. У процесі опускання одночасно видавлюється повітря з-під тіпси. Міцно притискаємо тіпси і утримуємо в такому положенні близько однієї хвилини. Не потрібно в цей час її рухати, необхідно стежити, щоб під матеріал не потрапило повітря. Не поспішаючи відпускаємо ніготь. Приклеєна тіпса займає приблизно половину теперішнього нігтя. Таким же чином приклеюємо інші тіпси.
Корекцію акрилових нігтів, як і гелевих , здійснюють у кілька етапів:

  1.  Спочатку руки клієнтки повністю дезінфікують спеціальним антибактеріальним засобом, 
  2. потім роблять загальний манікюр з видаленням кутикули і обробкою шкіри навколо нігтя. 
  3. Все ретельно запилють і шліфують. 
  4. Далі майстер наносить матеріал тонким шаром. 
  5. Поперемінно нігтьову пластину заповнюють основою, 
  6. після чого на поверхню наносять засіб, що додає нігтьової пластини природний блиск. 
  7. Після процедури корекції нігтів можна покрити їх лаком
В цілому, обидва процеси корекції припускають схожу технологію, різниця в матеріалах і способах сушіння. Так, акрил застигає швидко і природно, а гель сохне під лампою.
Стандартну корекцію рекомендують робити кожні три тижні в середньому, тому що як раз за цей період ніготь відростає на пару міліметрів, і на нігтьової пластини стає помітним шар акрилу або гелю. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу