03.04.20 група № 28

Предмет " Технології " Урок № 27

Тема уроку: Виготовлення шиньйонів.

Домашнє завдання: законспектувати даний матеріал у зошит.

ЗНАДОБИТЬСЯ:

- натуральні довге волосся;
- звичайної деревне стіл;
- 2 стійки;
- залізний штир;
- капронові нитки за кольором волосся;
- лінійка;
- 3 гітарних кілочка;
- 3 котушки;
- олівець;
- миска з водою;
- ручна дриль;
- товста голка;
- кругла болванка 5-6 см в діаметрі.
  1. Зробіть тресбанк. Прикріпіть 2 вертикальні стійки до столу на відстані 65-70 см одна від одної. Можна використовувати знімні стійки. В цьому випадку край поверхні просто затискається за допомогою струбцин. Якщо під рукою немає нічого підходящого, просто прибийте рейки до столу на там же відстані. Стійки повинні стояти на поверхні рівно вертикально.
  2. Головне - підібрати волосся таким чином, щоб вони в точності відповідали натуральним за структурою і кольором. советский..
  3. Відміряйте 5-7 см від вершини лівої стійки і зробіть позначку. На цьому рівні буде 1-ий кілочок. 2-ий кілочок зміцнюйте строго під першим, 3-ий - під другим. Відстань між кілками має відповідати відрізку між верхнім колючому і верхівкою стійки. Намітьте місце для штиря на правій стійці. Він повинен бути розміщений строго навпроти середнього кілочка на лівій стійці. Прикріпіть всі деталі. Найзручніше зробити отвори під колки.
  4. Якщо капронові нитки намотані на 1 величезну котушку, зручніше перемотати їх на 3 дрібні. Будь-яка нитка повинна бути довжиною більше 6 метрів. Одягніть котушки на кілки. Зафіксуйте їх таким чином, щоб намотування була орієнтована в одному напрямку. Вільні кінці ниток простягніть між штирем і кілками, зав'яжіть у вузлик між стійками на відстані близько 5 см від правої.
  5. Візьміть пасмо з 15-20 довгих волосинок. Зволожите водою. Проїдете кінець прядки поруч з вузлом в напрямку від себе зверху нижньої нитки. Обігніть середню і верхню нитки укупі. Виведіть кінець нитки всередині себе зверху верхньої нитки. Проведіть кінець від себе між середньою і верхньою нитками. Виведіть до для себе між нижньою і середньою нитками.
  6. Затягніть пасмо і просуньте її до вузлика. Щільно притисніть. Присувайте вузлики один до одного за допомогою голки. В кінцевому підсумку у вас вийде два пасма різної довжини. Маленький кінець повинен бути не менше 4 см. Інші прядки вплітає за таким же принципом.
  7. В процесі плетіння дивіться, щоб пасма щільно прилягали один до одного.
  8. Трес для шиньйону виходить досить довгим. Необхідно його зшити. Це робиться по колу. Зробіть кільце, обмотавши навколо болванки кінець треса. Отвір необхідно для того, щоб надіти шиньйон на натуральне волосся. Шийте по колу, намагаючись дуже рівно скріплювати витки. В кінцевому підсумку вийде тонкий коло.
  9. Багато хто чув слово «шиньйон», але не всі знають, що він собою являє. У статті ми детально розглянемо цей вид прикраси, з чого їх роблять і як носять. Для початку заглянемо в історію і згадаємо, що це таке - шиньйон - і коли він з'явився на головах жінок.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу