09.04.20 група № 18

Предмет: "Манікюрна справа" Урок № 19

Тема уроку: Особливості виконання чоловічого манікюру.

Домашнє завдання: законспектувати даний матеріал у зошит.

Більшість вважає, що чоловічий манікюр – вчасно підстрижені ножицями відрослі нігті, але це не так. Ця процедура складається з декількох етапів та передбачає обов'язкове використання пилочки. Нігтьова пластина у чоловіків досить жорстка, і щоб її підкоригувати, зручніше використовувати пилку, ніж ножиці. При виборі форми нігтя майстер повинен звертати увагу на форму подушечки пальця. Круглий ніготь буде виглядати безглуздо на тлі прямокутної подушечки і навпаки. Домогтися кращого ефекту під час проведення манікюру вийде, якщо просувати пилку від краю нігтьової пластини до її центру.

Відміна чоловічого манікюру від жіночого:

Технологія виконання процедури у сильної половини відрізняється від прекрасної статі за фізіологічних особливостей. При попаданні в салон до майстра легко помітити кілька основних нюансів:
  • Швидкість проведення. Жінки готові сидіти в кріслі у фахівця кілька годин, щоб отримати бажаний дизайн, довжину і естетичне задоволення. Чоловіки хочуть бачити результат за найкоротший час.
  • Больовий поріг. Якщо у прекрасної статі високий больовий поріг, то у сильної половини він низький. Чоловіки люблять, коли кутикулу їм розм'якшують фруктовими кислотами, а жінки готові на обрізний манікюр з щипцями.
  • Щільність нігтьової пластини. Процес проведення процедури у сильної статі складніше, так як щільність нігтя більше, ніж у жінок.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу