20.03.20 група № 28

Предмет: "Манікюрна справа" Урок № 15
Тема уроку: Нанесення спеціального складу на нігті, (моделювання нігтів).
Домашнє завдання: законспектувати даний конспект у зошит.

Підготовка. Майстер нанесе на руки клієнта антисептичний засіб, а далі обробить нігтьові пластини: відшліфує їх пилкою або фрезером, відполірує бафом. Також він прибере кутикулу і задирки за допомогою апаратної насадки. Тому безпосередньо перед нарощуванням проводити обрізний манікюр не потрібно. Після очищення від пилу, який утворився в результаті шліфування, нігтьові пластини покриваються знежирюючим засобом.

Нанесення моделюючої суміші. Після закріплення форми для нарощування майстер змочує тонку кисть в ліквід і занурює її в ємність з акриловою пудрою. В результаті утворюється гелеподібна в'язка крапля, яка наноситься на край нігтя та рівномірно розподіляється по всій пластині.
Особливість акрилового нарощування полягає в тому, що тут не потрібно використання ультрафіолетової лампи. Суміш підсихає самостійно, а потім майстер коригує форму нігтя за допомогою пилки.

Покриття нігтів лаком - нанесення декоративного лаку, розпис, ліплення тощо.
В середньому процедура займає 2,5-3 години: точна тривалість залежить від складності художнього оформлення нігтів
Варіанти акрилового нарощування
Моделювання довжини нігтів здійснюється наступними способами:
  • на тіпси. Цей метод вважається більш легким: майстер приклеює на краї натуральних пластин пластикові або силіконові форми, які потім коригуються пилкою. Нарощування на тіпси займає менше часу, проте подальше зняття матеріалу може стати більш травматичним.
  • на форми. У цьому випадку використовується одноразовий трафарет, який дозволяє подовжити нігті за допомогою акрилової суміші. Нарощування на форми вимагає трохи більше часу й особливої обережності майстра.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу